Werkplek onderzoek & Advies

Werkplek Onderzoek & Advies

Om prettig en gezond werken mogelijk te maken is een gunstige werkhouding in een goede werkomgeving van groot belang. Met de juiste werkhouding en instellingen van bijvoorbeeld bureaustoel, werkbank, behandeltafel, apparatuur, beeldschermen of een bureaublad is al veel te bereiken. Om de juiste houding goed te kunnen bepalen, te stimuleren én blijvend aan te leren is een onderzoek op de werkplek zelf heel effectief.

Optimale werkplek

Welke repeterende bewegingen worden er gemaakt? Wat is het effect van uw spierspanning? Hoe kunt u verstandig tillen gegeven de omstandigheden en bedrijfsmiddelen? Vergeet u in alle drukte niet om even de benen te strekken, zodat u beter geconcentreerd verder kunt? Wat is een optimale stand van uw stoel op uw werkplek? Hoe kunt u klachten helpen voorkomen in de dagelijkse praktijk? Allemaal vragen waarmee Working Well graag voor u aan de slag gaat. Op een praktische, direct toe te passen manier. Omdat zélf voelen, zien en ervaren altijd leidt tot een duurzamer resultaat.

Ergonomisch werken: maatwerk

Een goede bureaustoel neerzetten alleen is vaak niet voldoende. De instelling, begeleiding bij gebruik en het bewust worden van een juist gebruik of gunstige houding zijn minstens zo belangrijk en zorgen voor een blijvende gunstige werkhouding. Daarbij is een ergonomisch werkplekonderzoek, met training en aanbevelingen, een goede maatwerkoplossing. Op al deze gebieden heeft Working Well ruime praktijkervaring en vakkennis. Working Well komt graag bij u langs op de werkplek om mee te denken over blijvend effect.

Meer weten? Working Well helpt u graag verder!