Training Gezond Werken

Training Gezond Werken & ‘Tiltraining’

Gezond werken in een prettige werkomgeving is goed voor werkgever én werknemer, in elke sector. Working Well weet dat, heeft veel ervaring op dit gebied in diverse branches en staat u graag bij met praktijkgerichte trainingen Gezond Werken.

Actief en stimulerend

Daarbij krijgen uw medewerkers een actieve rol in het aanpakken van knelpunten en het toepassen van verbeteringen. Altijd vormt het praktijkgedeelte in de training een belangrijk onderdeel. Bij het praktijkgedeelte komen de eigen werkplek, werkstijl en uitdagingen op de werkvloer aan de orde. Daarnaast wordt er een gedeelte theorie behandeld, inspelend op de wettelijke vereisten. Omdat de kennis en vaardigheden zo direct in de eigen werksituatie worden aangeleerd, heeft de training meer en langdurig effect. Uit de ervaringen van zowel werkgevers als werknemers blijkt dat de trainingen als positief en stimulerend worden ervaren.

Praktisch en duurzaam

Working Well heeft deze praktische, op duurzaam resultaat gerichte training al voor diverse sectoren succesvol gehouden. Profiteer van ervaring, vakgerichte kennis en een praktische aanpak die echt werkt.

Uiteraard zijn alle trainingen maatwerk. Wilt u weten of Working Well ook een training op úw bedrijfssector kan afstemmen? Vraag gerust!