Training Gezond Werken

Training Gezond Werken & ‘Tiltraining’

Gezond werken in een prettige werkomgeving is goed voor werkgever én werknemer, in elke sector. Working Well weet dat, heeft veel ervaring op dit gebied in diverse branches en staat u graag bij met praktijkgerichte trainingen Gezond Werken.

Actief en stimulerend

Daarbij krijgen uw medewerkers een actieve rol in het aanpakken van knelpunten en het toepassen van verbeteringen. Altijd vormt het praktijkgedeelte in de training een belangrijk onderdeel. Bij het praktijkgedeelte komen de eigen werkplek, werkstijl en uitdagingen op de werkvloer aan de orde. Daarnaast wordt er een gedeelte theorie behandeld, inspelend op de wettelijke vereisten. Omdat de kennis en vaardigheden zo direct in de eigen werksituatie worden aangeleerd, heeft de training meer en langdurig effect. Uit de ervaringen van zowel werkgevers als werknemers blijkt dat de trainingen als positief en stimulerend worden ervaren.

Opdrachtgever MADE.COM aan het woord:

‘Working Well heeft een leerzame training verzorgd waarbij de theorie direct tijdens de training in de praktijk werd toegepast. Maurice beschikt over veel kennis en weet met zijn enthousiasme deze informatie goed over te brengen. Tijdens de training in de winkel hebben we met het hele team direct kunnen oefenen met het verplaatsen van stoelen, tafels en banken –  precies zoals het in de praktijk gaat. Door de training beschikken wij als team nu over de nodige kennis om ergonomisch te werken’.                                                                                                                                            Marianne Snoodijk, Showroom Manager

Praktisch en duurzaam

Working Well heeft deze praktische, op duurzaam resultaat gerichte training al voor diverse sectoren succesvol gehouden. Profiteer van ervaring, vakgerichte kennis en een praktische aanpak die echt werkt.

Uiteraard zijn alle trainingen maatwerk. Wilt u weten of Working Well ook een training op úw bedrijfssector kan afstemmen? Vraag gerust!