Over Working Well

Als u kiest voor Working Well, kiest u voor kwaliteit en ervaring. En ook voor een persoonlijke, doelgerichte aanpak op maat van uw bedrijf of organisatie. Profiteer ook van vakkennis en praktische adviezen en maak een afspraak (contact) om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

Positieve en effectieve benadering

Working Well gaat uit van oplossingen, van wat goed gaat en beter kan. Uit de praktijk blijkt dat daarmee meer bereikt kan worden dan met denken in problemen en onmogelijkheden. Een medewerker met een optimale vitaliteit zorgt voor optimale resultaten en dat is wat u wilt bereiken. Working Well focust daarbij op de eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheden van de individuele medewerker. En maakt duidelijke afspraken met u over traject en werkwijze. Working Well is een meedenkende gesprekspartner, waar u terecht kunt voor al uw vragen over preventie en curatie van klachten van uw medewerkers op de werkvloer.

Kies voor deskundig en professioneel

Working Well heeft passende deskundigheid binnen diverse branches,  met ruim tien jaar ervaring in adviestrajecten en trainingen ‘Gezond Werken’.  Referenties zijn op aanvraag per branche beschikbaar. Working Well biedt altijd specifiek op maat voor uw bedrijf of organisatie de trainingen en opleidingen aan. Alle trainingen en opdrachten worden verzorgd door hooggekwalificeerde en ervaren trainers/adviseurs. Hoofdtrainer is Maurice Duivenvoorde, Register Bedrijfsfysiotherapeut (Rbf) via SRBF – Adviseur in Arbeid & Gezondheid. Lid van de beroepsvereniging NVBF.

Compleet aanbod

Voor een nog completer aanbod aan dienstverlening  werkt  Working Well samen  in een netwerk met diverse ervaren en gecertificeerde professionals/ kerndeskundigen, waaronder een arbeids-en organisatiedeskundige of arbeidshygiënist.

Neem contact op met Working Well.

Doorklik naar pagina Opdrachtgevers

Klachtenregeling & Gedragscode Working Well: klik hier

Privacy Verklaring Working Well: klik hier