gezond en prettig werken

Gezond werken is fijn werken. Working Well biedt u bedrijfsfysiotherapie, advies en oplossingen voor de werkomgeving die ├ęcht goed werken. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Elke dag weer, in de dagelijkse praktijk van uw bedrijf of organisatie. Beter functioneren, voorkomen van fysieke klachten, terugdringing van ziekteverzuim en oplossingen in het kader van de wettelijke vereisten: Working Well denkt met u mee.

Meer resultaat

Als sparring partner adviseert Working Well u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Fysieke en mentale klachten kunnen een werkproces flink frustreren. Grijp tijdig in. Vaak is er meer mogelijk dan op het eerste gezicht misschien lijkt. Ook kan er met een kleine aanpassing soms al veel resultaat bereikt worden. Met een gedragsverandering, of het aanleren van een gunstige werkhouding. Liefst preventief, want voorkomen is beter dan genezen.

Deskundig en persoonlijk

Working Well heeft jarenlange ervaring en deskundigheid in het begeleiden op de werkplek zelf. En bij ondersteuning van werkgevers bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen zoals de Arbo-wet en de Wet verbeterde Poortwachter. Ook voor advies voor effectieve werkhervatting na verzuim, preventiemaatregelen of ergonomische aanpassing op de werkplek bent u bij Working Well aan het juiste adres.
Working Well maakt goed werken mogelijk!

Meer weten? Klik hier.